کره بادام زمینی یک خمیر غذایی است که از آجیل بو داده، با یا بدون افزودن روغن تهیه می شود. به عنوان dip/spread محبوب است.
شیر بادام زمینی نیز یک نوشیدنی سالم بدون لاکتوز مورد علاقه است.
بادام زمینی پوست کنده یکی از باکیفیت ترین بادام زمینی ها می باشد.
«چاتنی» یا خمیر بادام زمینی که از این آجیل، فلفل چیلی ، نمک، برگ گشنیز ، سیر و دانههای خردل تهیه میشود، غذای محبوبی در میان مناطق جنوب هند و سریلانکا است.
روغن بادام زمینی یکی دیگر از منابع سالم روغن خوراکی خوراکی مانند سویا یا روغن زیتون است.
به طور گسترده ای در پخت و پز به دلیل طعم معطر آن، به ویژه در ایالات جنوبی هند و سریلانکا استفاده می شود.
آلرژی به بادام زمینی نوعی واکنش حساسیت مفرط در برخی افراد به مواد غذایی تهیه شده با استفاده از این آجیل است.
واکنش بیش از حد ناشی از سیستم ایمنی ممکن است به صورت علائم فیزیکی شدید مانند استفراغ، درد معده، تورم لبها و گلو که منجر به مشکلات تنفسی، احتقان قفسه سینه و گاهی اوقات مرگ میشود، ظاهر شود.
بنابراین، توصیه می شود از هر گونه آماده سازی غذایی حاوی محصولات بادام زمینی در این افراد خودداری کنید.
بادام زمینی یکی از محصولاتی است که به راحتی در برابر عفونت قارچی (کپک) حساس است، به ویژه توسط آسپرژیلوس فلاووس که آفلاتوکسین تولید می کند.
آفلاتوکسین یک سرطانزای شناخته شده قوی و خطرناک است که ممکن است باعث سیروز کبدی و سرطان شود.
برشته کردن به کاهش سطح سم در این آجیل کمک می کند و بنابراین محافظت در برابر آفلاتوکسین را ارائه می دهد.
بادام زمینی پخته شده دارای طعم و طعم بی نظیری است.
جوشاندن، در واقع، مشخصات غذایی و آنتی اکسیدانی آنها را غنی می کند.