دکتر ویلت گفت که می توان درجه ای از تحمل به تأثیر کافئین بر خواب را ایجاد کرد.
برادر 75 ساله من، یک مصرف کننده بیطرف قهوه کافئیندار، ادعا میکند که این قهوه روی او تأثیری ندارد.
قهوه استارباکس در ایران از باکیفیت ترین قهوه ها می باشد.
با این حال، اگر مثلاً بخواهید کافئین به شما کمک کند حین رانندگی یا امتحان دادن، هوشیار و متمرکز بمانید، میتواند مزیت آن را کاهش دهد.
کافئین یکی از بیش از هزاران ماده شیمیایی موجود در قهوه است که همه آنها مفید نیستند.
پلی فنول ها و آنتی اکسیدان ها از جمله دیگر دارای اثرات مثبت هستند.
پلی فنول ها می توانند رشد سلول های سرطانی را مهار کرده و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهند.
آنتی اکسیدان ها، که دارای اثرات ضد التهابی هستند، می توانند با بیماری های قلبی و سرطان، قاتلان اصلی کشور مقابله کنند.
هیچ کدام از اینها به این معنی نیست که قهوه صرف نظر از نحوه تهیه آن مفید است.
هنگامی که بدون فیلتر کاغذی دم می شود، مانند قهوه جوش نروژی، اسپرسو یا قهوه ترک، مواد شیمیایی روغنی به نام دیترپن ها وارد می شوند که می توانند کلسترول LDL مضر شریان را افزایش دهند.
با این حال، این مواد شیمیایی عملاً هم در قهوه فیلتر شده و هم در قهوه فوری وجود ندارند.
با دانستن اینکه مشکل کلسترول دارم، یک غلاف قهوه را جدا کردم و یک فیلتر کاغذی روی فنجان پلاستیکی پیدا کردم.
وای!
همچنین برای مقابله با فواید بالقوه قهوه برای سلامتی، افزودنی های محبوبی است که برخی افراد استفاده می کنند، مانند خامه و شربت های شیرین، که می توانند این نوشیدنی بدون کالری را به یک دسر پر کالری تبدیل کنند.
دکتر ویلت گفت: «تمام چیزهایی که مردم در قهوه میریزند میتواند منجر به یک غذای ناسالم با ۵۰۰ تا ۶۰۰ کالری شود.
به عنوان مثال، یک موکا فراپوچینوی 16 اونسی استارباکس، 51 گرم شکر، 15 گرم چربی (10 مورد از آنها اشباع شده) و 370 کالری دارد.