زیتون منبع خوبی از ویتامین E، آهن، مس و کلسیم است.
همچنین زیتون جنوب بندرعباس اگر در آب شور بسته بندی شوند ممکن است حاوی مقادیر زیادی سدیم باشند.
سایر ترکیبات گیاهی
زیتون سرشار از بسیاری از ترکیبات گیاهی، به ویژه آنتی اکسیدان ها است، از جمله:
اولئوروپین. این فراوان ترین آنتی اکسیدان در زیتون تازه و نارس است.
با بسیاری از مزایای سلامتی مرتبط است.
هیدروکسی تیروزول در طول رسیدن زیتون، اولئوروپئین به هیدروکسی تیروزول تجزیه می شود. همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است.
زیتون میوه های کوچکی هستند که روی درختان زیتون (Olea europaea) رشد می کنند. آنها به گروهی از میوه ها به نام دروپس یا میوه های هسته دار تعلق دارند و مربوط به انبه، گیلاس، هلو، بادام و پسته هستند.
زیتون سرشار از ویتامین E و سایر آنتی اکسیدان های قوی است. مطالعات نشان می دهد که آنها برای قلب مفید هستند و ممکن است از پوکی استخوان و سرطان محافظت کنند.
چربی های سالم موجود در زیتون برای تولید روغن زیتون، یکی از اجزای کلیدی رژیم غذایی فوق العاده سالم مدیترانه ای استخراج می شوند.
زیتون همچنین در سالادها، ساندویچ ها و اسپری ها استفاده می شود.
برخی از زیتون های نابالغ سبز هستند و پس از رسیدن سیاه می شوند. برخی دیگر حتی زمانی که کاملاً رسیده باشند سبز می مانند (1).
در منطقه مدیترانه 90 درصد زیتون برای تهیه روغن زیتون استفاده می شود.
این مقاله هر آنچه را که باید در مورد زیتون بدانید را به شما می گوید.