یک احساس خوب بودن
بر اساس مطالعات متعدد، مصرفکنندگان متوسط قهوه خطر ابتلا به افسردگی یا خلق و خوی منفی را تا 10 درصد کاهش میدهند.
قهوه عربیکا کلمبیا بسیار پرفروش می باشد.
بر اساس مطالعه دیگری که توسط محققان دانشگاه هاروارد انجام شد (خیلی جدی!)، مصرف کنندگانی که حدود 2 تا 3 فنجان در روز مصرف می کنند، 50 درصد کمتر در معرض خودکشی قرار دارند.
شما نمی توانید آن را جبران کنید!ویتامین B2: قهوه دم کرده و قهوه اسپرسو منابع خوبی از ویتامین B2 برای زنان و منابع خوبی برای مردان هستند (نیاز مردان به ویتامین B2 بیشتر از زنان است).
ویتامین B2 به عنوان ریبوفلاوین نیز شناخته می شود.
مانند ویتامین B1 در متابولیسم انرژی تمام سلول ها نقش دارد.
علاوه بر این، به رشد و ترمیم بافت ها، تولید هورمون ها و تشکیل گلبول های قرمز کمک می کند.
مس: قهوه اسپرسو منبع مس است.
مس به عنوان ترکیبی از چندین آنزیم، برای تشکیل هموگلوبین و کلاژن (پروتئینی که در ساختار و ترمیم بافت ها استفاده می شود) ضروری است.
چندین آنزیم حاوی مس نیز به دفاع بدن در برابر رادیکال های آزاد کمک می کنند.
اسید پانتوتنیک: قهوه دم کرده منبع اسید پانتوتنیک است.
اسید پانتوتنیک که ویتامین B5 نیز نامیده میشود، بخشی از یک کوآنزیم کلیدی است که به بدن اجازه میدهد تا انرژی حاصل از مصرف غذا را به درستی مصرف کند.
همچنین در چندین مرحله از تولید هورمون های استروئیدی، انتقال دهنده های عصبی و هموگلوبین شرکت می کند.
ترکیبات زیست فعال: قهوه حاوی بیش از دوازده ترکیب فعال زیستی است که بیشتر آنها در طی فرآیند برشته کردن (برشته کردن) دانه ها تشکیل می شوند.
سه مورد از آنها در غلظت های بالا در آنجا یافت می شوند و از نظر فیزیولوژیکی مهم هستند.
اینها عبارتند از کافئین، الکل های دی ترپن و ترکیبات فنلی که به دلیل اثرات آنتی اکسیدانی خود شناخته شده اند.