اگر به یک چای پر سفید فروشی سر بزنید، ممکن است از تعداد چایهای مختلف غافلگیر و متعجب شوید!
چای های سنتی که از گیاه کاملیا سیننسیس سرچشمه می گیرند شامل سیاه، سفید، سبز، زرد، اولانگ و یربا میت هستند که همگی حاوی کافئین هستند.
چای سیاه از خرد کردن و خشک کردن برگهای تازه چای و تخمیر شدن آنها به دست میآید که باعث اکسید شدن برگها و تغییر رنگ و طعم آنها میشود. چای اولانگ تا حدی تخمیر می شود و چای سبز تحت هیچ گونه تخمیر قرار نمی گیرد.
ماچا شکل خاصی از چای سبز است که در آن برگ های خشک شده آن به صورت پودر ریز آسیاب می شود.
چای های بدون کافئین برای حذف بیشتر کافئین طبیعی از برگ ها فرآوری شده اند. ممکن است هنوز هم حاوی مقادیر کمی کافئین باشند. این کار با استفاده از دی اکسید کربن، اتیل استات، متیلن کلرید یا پردازش آب انجام می شود.
کیسه هایی از انواع ترکیبات چای دمنوش های گیاهی که به طور طبیعی بدون کافئین هستند شامل چای بابونه، نعناع فلفلی، وانیل، زردچوبه، زنجبیل و اسانس میوه است.
آنها ممکن است نت هایی از گل، میوه، نعناع، ادویه، علف، شیرینی یا تلخی داشته باشند. تنوع بسیار زیاد است و انتخاب کاملاً به ترجیحات شخصی شما بستگی دارد.
چای ها در کیسه های چای، کیسه های چای یا به صورت برگ های شل بسته بندی می شوند.
چایهای برگگشاد که در قوطیهای حلبی یا کیسههایی فروخته میشوند به شما این امکان را میدهند که میزان مصرف چای را کنترل کنید، از مقدار بیشتری برای ایجاد طعم قویتر یا کمتر برای لطافت بیشتر استفاده کنید.
کیسههای چای و کیسههای چای مقدار استانداردی از برگها را برای طعم مطلوب نگه میدارند و قابل حمل هستند.