با استفاده از سیر ترشی کیلویی معده را پاکسازی کنید

سیر و جعفری را با ماست ساده مخلوط کنید تا یک سس خامه ای درست شود.

سیر ترشی کیلویی از پرطرفدارترین ترشی ها می باشد
سیر چه چیزی برای سلامتی به ارمغان می آورد؟
سیر علاوه بر افزایش طعم غذاها، برای سلامتی شما بسیار عالی است زیرا:

خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد
مطالعات نشان داده اند که مصرف روزانه 2 تا 5 گرم سیرترشی به تنظیم سطح کلسترول و تری گلیسیرید در خون کمک می کند.

علاوه بر این، سیر ترشی سیالیت خون را بهبود می بخشد که به جلوگیری از تشکیل لخته کمک می کند.

به مبارزه با سرطان کمک می کند

سیرترشی
سیرترشی حاوی ترکیبات مختلفی است که به آن خاصیت ضد سرطانی می دهد.

بنابراین، مصرف منظم آن به جلوگیری از شروع سرطان روده بزرگ، گلو، معده، سینه، تخمدان یا پروستات کمک می کند.

این به مبارزه با ویروس ها و عفونت های خاص کمک می کند
سیر خام دارای خواص ضد التهابی، ضد ویروسی، آنتی بیوتیکی و ضد باکتریایی است.

این امر آن را به یک متحد عالی در مبارزه با بسیاری از بیماری های عفونی (سرماخوردگی، گلودرد، آنژین و غیره) تبدیل می کند.

سیر تازه چه فصلی مصرف شود؟
سیر جدید (تازه) را می توان در طول سال مصرف کرد.

این در طول دوره از آوریل تا اوت یافت می شود.

از رایج ترین گونه ها و جنبه های آن می توان به سیر سفید، سیر صورتی، سیر وحشی و سیر قندی اشاره کرد.

در آغاز قرن هجدهم در فرانسه، گورکنان سیر له شده را با شراب مصرف می کردند تا از طاعون محافظت کنند.

سرانجام سربازان دو جنگ جهانی برای جلوگیری از قانقاریا روی زخم های خود سیر زدند.

می توانید از مالیدن روغن سیر یا بریدن سیر خام به ریشه ریش و موهای خود سود ببرید.

همین کاربرد برای ابروهای کم پشت نیز توصیه می شود.