چای سیاه از کجا می آید
چای سیاه عمدتاً در چین و هند تولید می شود.
چای تی بگ شهرزاد از بهترین چای ها می باشد.
دیگر کشورهای تولیدکننده چای در حال توسعه که چای سیاه صادر می کنند عبارتند از سریلانکا، نپال، ویتنام و کنیا.
به طور کلی، چایهای سیاه هندی قویتر و قویتر هستند و اغلب در مخلوطهای صبحانه مقوی استفاده میشوند که به خوبی در برابر افزودن شیر و شیرینکننده مقاومت میکنند.
بسیاری از انواع چای سیاه هندی با استفاده از یک سیستم ویژه درجه بندی چای به منظور نشان دادن کیفیت آنها دسته بندی می شوند.
چای سیاه چینی سبک تر و ملایم تر است و معمولاً به تنهایی بدون افزودن شیر یا شیرین کننده مصرف می شود.
آنها اغلب حاوی کافئین کمی کمتر از چای سیاه هندی هستند.
چایهای سیاه محبوب چینی عبارتند از China Keemun و Golden Yunnan .
خرید چای سیاه >>>
چای سبز
چای سبز نوع دیگری از چای است که از گیاه کاملیا سیننسیس تهیه می شود.
چای سبز اغلب رنگ سبز روشن یا زرد دارد و بدن روشن تر و طعم ملایم تری دارد.
آنها تقریباً نصف چای سیاه کافئین دارند (حدود یک چهارم یک فنجان قهوه ) .
چای سیاه
بسیاری از افرادی که تازه وارد دنیای چای شده اند، بیشتر با چای سیاه آشنا هستند.
میتوانید چای سیاه را در کیسههای چای با نام تجاری در فروشگاههای مواد غذایی مانند Lipton یا Tetley پیدا کنید.
ترکیبات محبوب صبحانه مانند صبحانه انگلیسی و صبحانه ایرلندی نمونه های دیگری از چای سیاه هستند.
چای سیاه دارای کافئین نسبتاً بالایی است و تقریباً نصف یک فنجان قهوه کافئین دارد.
آنها رنگ تیره و مسی دارند و معمولاً طعم قوی تر و قوی تر از سایر انواع چای دارند.
طرز تهیه چای سیاه
برای تولید چای سیاه، برگ های چای را برداشت، پژمرده و سپس به آرامی خرد می کنند.
برخی از انواع چای سیاه، مانند صبحانه ایرلندی، با استفاده از روشی به نام crush-tear-curl یا CTC به قطعات کوچکتر تقسیم میشوند.
سپس برگ های چای به طور کامل اکسید می شوند که به رنگ قهوه ای مایل به سیاه در می آید.