ویتامین B2: لوبیا لیما فقط برای زنان منبع ویتامین B2 است و نیاز مردان بیشتر است.
ویتامین B2 به عنوان ریبوفلاوین نیز شناخته می شود.
لوبیا سفید صادراتی از محبوبیت بالایی برخوردار است.
مانند ویتامین B1 در متابولیسم انرژی تمام سلول ها نقش دارد.
علاوه بر این، به رشد و ترمیم بافت ها، تولید هورمون ها و تشکیل گلبول های قرمز کمک می کند.
اسید پانتوتنیک: لوبیا لیما منبع اسید پانتوتنیک است.
اسید پانتوتنیک که ویتامین B5 نیز نامیده میشود، بخشی از یک کوآنزیم کلیدی است که به ما امکان میدهد از انرژی بهدستآمده از غذایی که میخوریم به درستی استفاده کنیم.
همچنین در چندین مرحله از تولید هورمون های استروئیدی، انتقال دهنده های عصبی (پیام رسان در تکانه های عصبی) و هموگلوبین شرکت می کند.
ویتامین B6: لوبیا سفید، لیما و لوبیا چشم بلبلی منابع ویتامین B6 هستند.
ویتامین B6 که پیریدوکسین نیز نامیده میشود، بخشی از کوآنزیمهای دخیل در متابولیسم پروتئینها و اسیدهای چرب و همچنین در تولید انتقالدهندههای عصبی (پیامرسان در تکانههای عصبی) است.
همچنین به تولید گلبول های قرمز کمک می کند و به آنها اجازه می دهد تا اکسیژن بیشتری را حمل کنند.
پیریدوکسین همچنین برای تبدیل گلیکوژن به گلوکز ضروری است و به عملکرد صحیح سیستم ایمنی کمک می کند.
در نهایت، این ویتامین در تشکیل برخی از اجزای سلول های عصبی نقش دارد.
آنتوسیانین ها: برخی از لوبیاهای تیره رنگ (مانند قرمز و سیاه) حاوی آنتوسیانین هستند، دسته دیگری از آنتی اکسیدان ها، که ممکن است به مزایای بالقوه لوبیا در پیشگیری از سرطان های خاص کمک کند.
با این حال، اثر آنتوسیانین لوبیا هنوز به طور خاص در انسان ارزیابی نشده است.
ساپونین ها: لوبیاهای خشک حاوی ساپونین ها هستند، ترکیباتی که به طور طبیعی در چندین گیاه وجود دارند که دارای فعالیت آنتی اکسیدانی هستند.
در ادبیات علمی، ساپونین ها با توانایی کاهش کلسترول خون در انسان اعتبار دارند.
مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نشان می دهد که آنها همچنین ممکن است به محافظت در برابر سرطان های خاص کمک کنند.
با این حال، این نتایج اولیه هستند و باید در انسان ارزیابی شوند.